Cuperus vastgoed

Welke voordelen heeft inbraakpreventie?

Geplaatst op

Er vinden jaarlijks een boel inbraken plaats, zo’n 65000. Een aantal dat tot de verbeelding spreekt. Gelukkig kun je er wel het een en ander wat je er aan kunt doen. Dit laatste gaan we in deze blog uit de doeken doen. Kijk snel met ons mee en doe er je voordeel mee.

Een expert met een scherpe blik

De expert die je zeker even moet bellen als je vermoedt dat je woning niet voldoende beveiligd is, is de slotenmaker. Bijvoorbeeld 4-Locks Slotenmaker Haarlem kan je helpen met een inbraakpreventieadvies. Wat doet deze expert dan voor je? We nemen een aantal belangrijke punten met je door:

  • Een check van de sloten, ramen en deuren.
  • Het beveiligen van je woning nadat er een (poging tot) inbraak plaatsgevonden heeft
  • Het direct aanpassen van de essentiële verbeterpunten in de woningbeveiliging

Door een expert in de arm te nemen, zul je veel schade beperken en veilig kunnen wonen.

Noodafsluiting

Wanneer er een inbraak plaats heeft gevonden, is het belangrijk om een noodafsluiting te laten realiseren. Een expert op het gebied van de inbraakpreventie kan hier voor zorgen. Daarna, wanneer de woning veilig is, kan de expert zijn kennis en kunde inzetten om je te helpen. Wat houdt dit in? In de regel gaat het erom sloten te vervangen door veilige door de politie goedgekeurde sloten. Deze hebben:

  • Een metalen slagplaat
  • Een cilinderslot
  • Meerdere sloten (optioneel)

Ook achter de voordeur is er een boel te verbeteren, zoals:

  • Dievenklauwen op de deur
  • Een manier van denken die beveiligt

Vooral het laatste punt is een bijzonder belangrijk. Denk als een inbreker, hoe lok je ze? Als je daar bewust van bent, is het makkelijker om fouten te voorkomen. Laat geen laptop in het zicht op tafel liggen als je op vakantie bent. Laat de buren de post uit de brievenbus halen. Installeer een automatische lamp / op afstand bestuurbaar.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden