Cuperus vastgoed

Welke verbouwingen aan je huis leveren het meest op?

Geplaatst op

Geld verdienen met geld uitgeven, dat noemen we investeren. Nu we uit de crisis zijn, is het weer mogelijk om meer geld uit te geven. Het is dan wel slim om dit te doen aan zaken die in waarde vermeerderen. Veel mensen kopen spullen, maar dat is geen rendabele uitgave. Beter is het om geld in een huis te steken, want dit kan in waarde toenemen. Wanneer je het huis in de juiste periode verkoopt, maak je op deze manier een mooie winst. Natuurlijk kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken. Een aannemer, bijvoorbeeld Anton Vermeulen, helpt je graag om het project van de grond te krijgen. Veel leesplezier en laat je vooral inspireren.

Met welke verbouwing stijgt je huis het meest in waarde?

Er zijn een aantal populaire verbouwingen die mensen aan hun woning laten doen. Dit is niet zonder reden. Je kunt er behoorlijk mee verdienen, namelijk:

·        Serre

Een bijzonder populaire verbouwing aan het huis, die ook echt waarde oplevert, is de aanleg van een serre. Dit is niet alleen een mooie ruimte die binnen en buiten door elkaar laat lopen (wat zit je lekker in de tuin zo!), maar het is tevens een verbouwing die vierkante meters aan je woning toevoegt. Juist die extra vierkante meters zorgen voor de stijging van de waarde van je huis.

·        Badkamer

Potentiële kopers houden van een net huis en eentje met moderne faciliteiten. Wanneer je de badkamer laat verbouwen, zul je de kopers een warm bad kunnen bieden, waardoor ze zeker enthousiast zullen zijn over je woning.

Andere populaire klussen

Andere populaire klussen zijn:

  • Verlichting in de tuin maken
  • Inrichten van de woonkamer
  • De keuken een grote beurt geven
  • Schilderen
  • Uitbouw van de woning

Vooral dat laatste punt gaat extra verdiensten opleveren bij een toekomstige verkoop van je woning, omdat het aantal vierkante meters van je huis uitgebreid worden.

Conclusie

Met de hulp van een aannemersbedrijf is het gemakkelijker om projecten van de grond te krijgen. Dat werkt doorgaans een stuk sneller en de resultaten zijn door de skills van de aannemer vaak beter. Vraag een offerte aan en geeft je woning een flinke update.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden