Cuperus vastgoed

Welke badkamertegels zijn in de mode in 2020?

Geplaatst op

Ben je op zoek naar nieuwe badkamertegels? Dan is het wel raadzaam om na te gaan welke badkamertegels in de mode zijn zodat het niet lijkt alsof je een badkamer uit de jaren 30 in huis hebt. Dat kun je natuurlijk mooi vinden maar het doet ook wat met de waarde van je huis. Als er iemand is die weet wat mooie badkamertegels zijn, is het Toni Sabatino uit New York wel. We hebben naar zijn oordeel geluisterd en hieronder 3 trends van 2020 samengevat. Doe inspiratie op in deze blog. 

Metrotegels

Met de schijnbaar onophoudelijke populariteit van metrotegels, is het niet meer dan redelijk om je af te vragen hoe lang metrotegels nog in de mode zullen zijn. Dit is begrijpelijk omdat geen enkele huiseigenaar tegels wil installeren die binnenkort verouderd zullen zijn. Deze rechthoekige tegels zijn een tijdloze klassieke vorm met de veelzijdigheid en variatie die bij elke stijl past en bij vrijwel iedereen geliefd is. 

Badkamertegels van marmer

Je kunt deze klassieke tegels van een afstand herkennen. Ze worden vaak gebruikt in keukenontwerpen en hebben hun weg gevonden naar woonkamers, keukens en cafés. Klassieke marmeren metrotegels zijn in de loop der jaren in grootte veranderd en je  kunt ze nu dus ook in grotere formaten vinden. Voor een frisse moderne woning, installeer je de metrotegels over de hele keukenmuur of badkamer. Trek het marmer door tot aan het plafond, voor een consistente uitstraling. Dit wit-op-wit kleurenschema zal de ruimte veel groter en uitnodigender maken.

Kleurrijke verbrijzelde tegels voor in de badkamer

Met hun verbazingwekkende veelzijdigheid zijn de ontwerpen van metrotegels kleurrijker, ingewikkelder en duurzamer geworden. Verpletterde metro tegels (ook wel bekend als craquelé metro tegels) zijn vrij populair. Ze zien er een beetje eigentijds uit en voegen dimensie toe aan jouw ruimte. Kies levendige tinten zoals oranje en rood voor een uitnodigende foyer of benadruk je zwembad door het mengen van verschillende tinten van dezelfde kleur. Hoe helderder de kleur, hoe vrolijker en verbazingwekkender het eruit zal zien.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden