Cuperus vastgoed

Wat zijn de voordelen van laminaatvloeren?

Geplaatst op

Als je erover nadenkt om je oude vloer te vervangen door een nieuwe glanzende laminaatvloer, dan ben je bij de juiste blog terecht gekomen. In deze blog gaan we namelijk bespreken wat de voordelen zijn van een laminaatvloer. Laminaat vloeren zijn namelijk upcoming en dat heeft zo zijn redenen:

·        Stijlvol

Vroeger zou je een laminaatvloer niet beschouwen als stijlvol, maar tegenwoordig kan je zo’n vloer echt wel stijlvol noemen. Dat komt omdat producenten van deze vloeren nu over technologie beschikken die hout en steen heel goed kan repliceren

·        Betaalbaar

Over het algemeen is laminaat heel betaalbaar. Het grappige aan laminaat is dat je hele betaalbare opties hebt vanaf 4 euro per vierkante meter, maar je hebt ook laminaat van 40 euro per vierkante meter. Kies voor een midprice vloer, die zijn heel stevig en hebben een gaaf design.

·        Duurzaam

Als je kinderen of huisdieren hebt, dan is een laminaatvloer voor jou de go-to floor. Een laminaatvloer is namelijk goed waterbestendig en het is makkelijk schoon te maken. Daarnaast is hij erg duurzaam door de slijtvaste laag op het laminaat. Kan makkelijk tot 20 jaar mee.

·        Veelzijdig

Een laminaatvloer isoleert de vloer goed. Daarnaast heeft deze vloer ook nog een uitnodigende uitstraling. Deze vloer kan binnen elke kamer in het huis worden toegepast, maar hij doet het over het algemeen niet zo goed op vochtige plekken zoals de keuken of badkamer. Er zijn wel waterbestendige laminaatvloeren, maar daar betaal je dan wel meer geld voor.  

Conclusie

Als je houdt van een do-it-yourself klus dan is een laminaatvloer echt wat voor jou. Het leggen van zo’n vloer is zo gedaan en kost weinig moeite. Je legt de vloer namelijk zo over de ondervloer heen. Het enige waar je aan moet denken is dat je de vloer een paar dagen laat rusten nadat je hem hebt geïnstalleerd, anders kan het voorkomen dat je niveauverschillen krijgt.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden