Cuperus vastgoed

Wat zijn de voordelen van elektrisch bureau?

Geplaatst op

Je ziet het steeds vaker in kantoren en het wordt ook steeds meer de norm: een elektrisch bureau. Er zitten wat bewezen voordelen aan zo’n bureau en in deze blog gaan we ze bespreken. Lees snel verder en doe je voordeel met dit bureau. Superhandig!

Goed voor de bloeddruk.

Een elektrisch bureau is goed voor de bloeddruk. Hiermee bedoelen we dat je een deel van de dag staande werkt. Zeker na het eten van de lunch is het belangrijk om eventjes te staan. Uit onderzoek is gebleken dat iemand die staat na de lunch 30% lage bloeddruk heeft dan iemand die gaat zitten na de lunch. 

Vermoeidheid.

Als jij ’s ochtends vanuit je bed naar je kantoorstoel rolt, dan verandert er weinig qua lichaamshouding. Je zit nog steeds in een inactieve houding waardoor je ook minder goed werkt. Zo voel je je vermoeider. Eventjes staan neemt dit gevoel snel weg. Zo kun je weer lekker aan het werk en tot uitstekende resultaten komen.

Gewichtsverlies.

Uit onderzoek is gebleken, dat als jij staat tijdens het werken je metabolisme sneller werkt. Dit houdt in dat jij de calorieën die jij consumeert, sneller omzet in energie en zo minder vet opslaat. Een laag metabolisme doet het tegenovergestelde.  

Conclusie.

Elektrisch bureau heeft een aantal voordelen, maar deze zijn ook voor iedereen anders omdat deze anders ervaren worden. Maar het is wel zo dat staand werken goed is voor de bloeddruk en het je metabolisme doet versnellen. Vermoeidheid is een beetje subjectief en moeilijk te meten, maar uit het onderzoek is wel gebleken dat de meeste mensen, die een aantal uur per dag staande gingen werken, zich aanzienlijk minder vermoeid voelden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden