Cuperus vastgoed

Wat kan ik doen met mijn witte muur?

Geplaatst op

Wanneer je voor het eerst een eigen huis koopt en niet langer een woning huurt, is de kans groot dat je jouw huis helemaal eigen wilt maken. Niet alleen om je eigen smaak terug te brengen in het interieur van je woning, maar ook om de waarde van je woning te verhogen. Zo is iedere euro die je uitgeeft aan ‘vaste’ accessoires in je woning een echte investering. Het inrichten van je huis is echter niet voor ieder persoon een makkelijk opgave. Bij het inrichten van je huis is het bijvoorbeeld niet ongewoon om een aantal lege, witte muren te hebben die je in verwarring brengen. Je weet namelijk niet echt wat je ermee moet doen, maar je weet wel dat die kale ruimtes je gek maken. Je wilt de witte muur in je woning dus aanpakken en er iets levendigs van maken, maar weet niet hoe je dit doet. Dus, wat zijn je opties? Hieronder staan een aantal ideeën om die vervelende lege muren een nieuw leven te geven.

 Hangwerk

Het is misschien niet de meest voor de hand liggende optie om je lege muren meer leven te geven, maar het plaatsen van hangende lampen zorgt ervoor dat je muur minder saai wordt. Met name richting de hoeken van je woon- of slaapkamer zorgen hangende lampen ervoor dat de muren levendiger worden. Dit wordt veroorzaakt doordat de lampen hierdoor vanuit een groot deel van de kamer voor de muren hangen en er diepte wordt gecreëerd.

 Spiegels

Accessoires zoals spiegels en andere wandbekleding zorg voor extra flair in de kale ruimtes van een woning. Met name spiegels zorgen ervoor dat er optische ruimte gecreëerd wordt, waardoor de kamer eveneens wordt opgelicht door de weerkaatsing van de lichtstralen. Bovendien zijn spiegels relatief goedkope decoratieve middelen om je huis mee op te fleuren.

Donkere kleur

Naast een spiegel is ook verf een relatief goedkope manier om je woning te decoreren. Wanneer je woning één witte en lege wand bevat, kiezen steeds meer mensen ervoor om deze wand als geheel in een donkere kleur te verven, zoals zwart, marineblauw of donkergroen. Daarnaast kun je hem ook laten bewerken met bijvoorbeeld beton ciré. Hierdoor creëer je contrast met de rest van de woning, waardoor je muur ineens opvalt en een echte blikvanger wordt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden