Cuperus vastgoed

Wat kan een slotenmaker allemaal doen voor je?

Geplaatst op

Wanneer je jezelf buitengesloten hebt, dan is het mogelijk om deze nare situatie te verhelpen: je kunt een slotenmaker opbellen, zodat deze expert je deur open kan maken. Natuurlijk heeft deze experts een groter takenpakket. Slotenmaker Eindhoven helpt je graag wanneer je buitengesloten bent. In deze blog nemen we met je door hoe het werkt.

Spoedservice

De meeste slotenmakers zijn 24/7 beschikbaar. Dat is wel fijn in het weekend als je voor een dichte deur staat. Meestal zijn ze binnen 30 minuten beschikbaar. Je betaalt in het weekend wel een toeslag voor bewezen diensten. Zeker als het in de late uurtjes is. Dat kan voorkomen wanneer je op zaterdag uit de stad komt en je sleutel kwijt bent.

Inbraakpreventie

Een slotenmaker komt graag bij je lang om te kijken hoe veilig je huis is. Dit doet hij of zij door een inbraakpreventieadvies te geven. Een expert kijkt toch vaak met een net andere bril naar de situatie. Je kunt zelf al snel iets over het hoofd zien of de noodzaak van een aanpassing te laag inschatten. Met een goede inbraakpreventie bespaar je jezelf veel problemen.

Nieuwe sloten plaatsen

Op basis van het inbraakpreventieadvies kan de slotenmaker ook direct de nodige verbeteringen doorvoeren. Nieuwe sloten plaatsen kan daarbij horen. Er zijn speciale sloten met een politie keurmerk die het inbrekers vrijwel onmogelijk maken om open te breken. Vraag de slotenmaker om hulp.

Noodafsluiting

Wanneer er een inbraak bij je thuis geweest is, of in een pand van je dat tijdelijk leegstaat, dan is het belangrijk om een noodafsluiting te hebben. Een slotenmaker kan dit voor je regelen.

Conclusie

Het is eenvoudig om een slotenmaker te bellen en een afspraak te maken. Zo voorkom je:

  • Een inbraak door onvoldoende veilige sloten
  • Dat je buiten moet blijven staan omdat je niet naar binnen kunt
  • Dat je een raam moet inslaan om binnen te komen

Een slotenmaker helpt je snel, zodat je weer naar huis kunt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden