Cuperus vastgoed

Tijd en geld besparen met je verhuizing: 7 tips

Geplaatst op

Verhuizen is al zwaar en duur genoeg. Meestal kom je er tijdens de verhuizing achter dat je tóch te weinig verhuisdozen hebt, misschien een extra blikje verf nodig hebt of een extra dag om alles op tijd op de juiste plek te hebben. Het is dan ook verstandig om genoeg hulp in te schakelen en op tijd alles voor te bereiden. Deze tips kunnen je helpen om een beetje extra tijd en geld te besparen tijdens je verhuizing.

Begin op tijd

Je kunt eerder beginnen met je verhuizing dan je denkt: het is niet gek om ruim twee maanden van te voren alvast voor te bereiden. Maak lijstjes van alles wat je nodig hebt, sorteer alvast dingen die je niet vaak nodig hebt en plan zorg dat je alvast benodigdheden in huis hebt voor het verhuizen en klussen.

Label alles!

In het begin denk je misschien dat je nog wel zult onthouden wat je waar hebt ingepakt en waar hebt neergelegd. Helaas blijkt het tegendeel als je alles weer terug probeert te vinden. Label alle verhuisdozen zodat er duidelijk op te zien is wat er in zit en waar het naartoe moet.

Huur een gratis aanhanger

Bij verschillende bouwmarkten is het mogelijk om een gratis aanhanger te huren. Zoek bij welke bouwmarkt in de buurt je een gratis aanhanger kunt huren. Extra tip: zorg van te voren voor oprijplaten voor de aanhanger.

Scoor gratis verhuisdozen

Wil je nog meer geld besparen, ga dan langs supermarkten voor stevige (bananen)dozen. Meestal liggen er genoeg die je zo mee kunt nemen.

Denk aan eten

Wanneer jij en je verhuisteam keihard aan het werk zijn, dan is het belangrijk dat je weer genoeg energie binnen krijgt. Tijdens de verhuizing wil je geen tijd verspillen aan het klaarmaken of verzorgen van eten. Je kunt natuurlijk fastfood bestellen, maar dit kan al gauw duur uitpakken als je een groot gezelschap hebt. Bespaar tijd en geld en maak van te voren genoeg eten klaar.

Smeer van te voren broodjes, bolletjes of regel frituur. Een paar kilo frikandellen en patat is in de supermarkt niet heel duur. Haal een paar flessen limonadesiroop in huis en zorg voor plastic bekertjes, bordjes en bestek zodat je ook geen afwas hoeft te doen terwijl alles op z’n kop staat.

Vraag zo veel mogelijk familie vrienden om te helpen

Deze tip spreekt voor zich. Hoe meer hulp je hebt, des te sneller is alles af. Wees op tijd met het inschakelen van hulp, zodat iedereen het op tijd in zijn agenda kan zetten.

Geld besparen op een verhuisbedrijf

Als je kiest voor een verhuisbedrijf, probeer dan te verhuizen op een doordeweekse dag. Verhuisbedrijven vragen vaak een toeslag in het weekend, omdat dan de meeste verhuizingen plaatsvinden. Vergelijk ook minstens 3 verhuisbedrijven om zien wie de scherpste offerte kan leveren. Verhuisbedrijf Dordrecht regelt al verhuizingen vanaf €225,-. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden