Cuperus vastgoed

Terrastegels als basis voor de zomertuin

Geplaatst op

We houden er allemaal van om in de zomer in de tuin te zitten en te genieten van de zon, een drankje en het lekkere eten. Laten we daarbij niet vergeten ook nog eventjes het gezelschap van de mensen om ons heen te noemen, zoals onze vrienden, familie en kennissen.

Relaxen in de tuin wordt extra leuk wanneer de basis en het design ervan supermooi zijn. In deze blog willen we graag vertellen hoe terrastegels een belangrijke rol vervullen in het aanleggen van je tuin. Lees snel verder!

De basis van je tuin

Stel je voor, je hebt een tuin die alleen nog maar uit grond bestaat. Je wilt er graag een zomertuin van maken. Hoe kun je dit het beste doen? Om een zomertuin te kunnen maken, is het erg belangrijk om te kijken wat je nu precies wilt. Wil je een gezellige tuin, dan is het slim om een terras aan te leggen. Daar kun je terrastegels voor gebruiken. Verdere bestrating is ook nodig om bijvoorbeeld van de achterdeur naar het terras te gaan. 

Planten en bloemen 

Tegenwoordig is er zeer veel keuze als het gaat over planten en bloemen. Je kunt ze gemakkelijk online bestellen en de tuin helemaal naar smaak inrichten. Er zijn zelfs bomen en planten die je niet zou verwachten in Nederland, zoals de Japanse bloesem en palmbomen. Sommige palmboomsoorten zijn zelfs winterhard en kunnen in Nederland overleven. Wie had dat verwacht? 

Laat het pad dat je langs je bloemen en planten laat lopen uitkomen op het terras. 

Nog even over het terras 

Laten we het nog heel even over het terras hebben: het is fijn om daar te zitten in de zomer, maar niet als de zon superfel schijnt. Daarom rijden we jou aan om een pergola boven het terras te maken en een beetje die mediterrane sfeer mee te pakken. Daar zitten ze ook liever niet in de felle zon. Een pergola beschermd tegen de zon en maakt het tevens mogelijk om bijvoorbeeld met regen buiten te zitten.

Gerelateerde berichten

Hoe maak ik een industriële tuin?

Het kan heel relaxt zijn om een voorbeeld te krijgen voor het inrichten van een industriële tuin. Dit is een zeer moderne en ook populaire tuin....

Lees meer

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden