Cuperus vastgoed

Sneller je huis verkopen in Almere

Geplaatst op

Onder de categorie: huis verkopen almere kan makelaar vanderlinden.nl je heel goed helpen om je oude huis van de hand te doen en je nieuwe woning aan te kopen. We gaan je in deze blog een aantal tips geven hoe jij sneller je woning kan verkopen. Dat is gunstig, want dan zit je niet met dubbele lasten. Lees snel verder en doe je voordeel met deze tips! 

Hoe kan ik sneller mijn woning verkopen?

Er zijn verschillende manieren om je woning sneller te verkopen. Wij gaan in deze blog een aantal tips aan je doorgeven. Hebben ze hieronder even voor je op een rij gezet: 

Ruim op. Zorg ervoor dat je je de woning op een goede manier gaat opruimen, zodat het netjes oogt en dat de mogelijke koper in kwestie goed alle verschillende aspecten van de woning kan bekijken en niet afgeleid wordt door de rommel. 

Interieur zo leeg mogelijk. Zorg dat het interieur van de woning zo leeg mogelijk is, verwijder alle persoonlijke zaken: foto’s, tekeningen, et cetera. Potentiële kopers willen heel graag zichzelf projecteren in een nieuw huis en dan helpt het niet als er allerlei overduidelijk persoonlijke aspecten van de huidige bewoners te zien zijn.

Knap problemen op. Zijn er problemen in de woning van structurele aard of bijvoorbeeld slijtage?, dit geldt trouwens ook voor de tuin, dan is het erg belangrijk om deze problemen aan te pakken zodat de woning er fantastisch uitziet. Zie je nog de kans om bijvoorbeeld de badkamer te verbeteren of de keuken, dan is het mogelijk om de vraagprijs van je woning op te drijven, mensen gaan eerder overstag voor een woning wanneer de keuken en badkamer helemaal top zijn. Loop even door je huis heen en kijk waar je nu echt nog mee kunt scoren als je bijvoorbeeld een bepaalde kamer zou opknappen.

Extra tips

We raden je aan om altijd contact op te nemen met een makelaar, deze heeft de juiste inzichten in de markt en kan ook via verschillende kanalen zorgen dat jouw woning bij de juiste potentiële koper terechtkomt. Een makelaar zal er zeker voor zorgen dat je woning op de verschillende sociale media speciaal voor huizenverkoop te zien zal zijn. 

Daarbij willen makelaars onderling ook vaak informatie uitwisselen over welke woningen te koop staan, dit gebeurt dan vaak nog voordat een verkoopbericht gepubliceerd wordt in kranten en/of op social media.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden