Cuperus vastgoed

Resin flooring, wat zijn de voordelen ervan?

Geplaatst op

Verdiep je eens in resin flooring of ook wel gietvloeren genoemd. Je zult zien dat het heel handig is om zo’n vloer in je woning te hebben. We nemen een aantal aansprekende voordelen met je door. Zo is het gemakkelijk kiezen voor deze vloer, wanneer je dat zou willen. Kijk met ons mee. Je kunt veel profijt hebben van deze vloer. 

Wat is een gietvloer en wat zijn de voordelen? 

In deze blog nemen we met je door wat nu werkelijk een gietvloer is. Het betreft een type vloer dat gemaakt is van kunststof. Daaruit vloeien allerlei voordelen voort. We vertellen het hieronder aan je: 

Flexibel. Een gietvloer is bijzonder flexibel. Dat betekent concreet dat deze vloer qua structuur niet stug is, maar meebeweegt met bijvoorbeeld een vloerverwarming die uitzet. Zo zul je niet snel hebben (met een betonvloer is dat soms wel zo) dat de vloer gaat scheuren. 

Alle kleuren denkbaar. Wanneer je echt een specifieke kleur nodig hebt, die helemaal past in je design voor een kamer, dan is de gietvloer wat je nodig hebt. Deze vloer is namelijk verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Dat is echt een grote uitkomst. 

Slijtvast en niet stoffig. Het mooie van de gietvloer is dat hij er niet alleen heel mooi uitziet, deze is ook nog eens een keer superslijtvast en daarbij niet stoffig. Dat laatste zien we nog wel eens bij een betonvloer. Mensen met een stofallergie hebben dan ook geen baat bij een betonvloer, wel bij een gietvloer. 

Dit zijn een aantal voordelen die overtuigend tot de verbeelding spreken. 

Is een gietvloer duurzaam? 

Tegenwoordig is het heel belangrijk dat alles duurzaam is. Omdat het klimaat nogal wat te lijden heeft gehad de afgelopen paar honderd jaar. Daarom zien we steeds vaker dat mensen oplossingen verzinnen voor de oplopende problematiek met het klimaat. Ook het afvalprobleem is er een met verstrekkende problemen voor onze planeet. Daarom is het belangrijk dat iedereen een beetje zijn best doet om zo ecologisch mogelijk te leven. Hoe dan? Door keuze te maken die in lijn zijn met ecologische principes als recyclen en duurzaamheid. Een gietvloer is duurzaam en makkelijk her te gebruiken wanneer deze versleten is. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden