Cuperus vastgoed

Manieren om bedwantsen te bestrijden

Geplaatst op

Heb je last van beestjes in je bed? Dat is zeker niet fijn. In deze blog beschrijven we hoe je bedwantsen herkent en hoe je ze kan voorkomen en bestrijden.

Hoe herken je een bedwants?

Het je weet dat je te maken hebt met een bedwants er niet met een ander insect, als je kleine jeukende bijtwondjes op je huid hebt. Vaak zijn het meerdere beten op een vierkante centimeter. het is niet te vergelijken met een muggenbeet, dit komt omdat die prikken en niet bijten. ook kiezen morgen er niet altijd voor om op dezelfde plek toe te slaan. Bedwantsen verstoppen zich in nauwe spleten, hierdoor zie je ze niet zo snel. Andere aanwijzingen onderkende dat je te maken hebt met bedwantsen zijn bloedvlekken, zwarte puntjes of kleine velletjes in het bed.

Hoe kom je er van af?

Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om van de beestjes af te komen, echter lost dit niet alle problemen op. Je zou alles goed schoon kunnen maken, langs alle randen en naden gaan, maar uiteindelijk is het toch het beste als je het bedwantsen bestrijden overlaat aan professionals. Die doen dit door middel van een bestrijdingsmiddel of stroom. Maar het belangrijkste is dat je na een paar weken van die vieze beestjes af bent.

Voorkomen

Voorkomen is net als met heel veel andere dingen beter dan genezen. maar de vraag je je zeker af, hoe je de insecten uit je huis houdt. Het is eigenlijk vrij simpel de beestjes overleven temperatuur over de 55 graden niet. Nu is het alleen zou dat niet al je kleding gewassen kan worden op een temperatuur van 60 graden. Daarom is er ook nog een andere manier om de insecten te doden. Je zou je kleding dus ook in de vriezer kunnen doen, na 30 uur zou de kleding dan weer insectenvrij zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden