Cuperus vastgoed

Leuke cadeau tips om te geven aan iemand die net is verhuisd

Geplaatst op

Heb je vrienden, familie of kennissen die net zijn verhuisd en wil je ze verrassen met een leuk cadeautje? Dat kan nog knap lastig zijn. Waar heeft iemand behoefte aan die net is verhuisd? In deze blog geven we een paar leuke cadeau ideetjes. Als ze ver verhuisd zijn, kun je deze cadeautjes zelfs goedkoop verzenden via de post.

Een grootse foto collage van alle mooie herinneringen

Je wilt een hartsvriend of vriendin natuurlijk geen troep geven. Voor je het weet gooien ze je – met passie – uitgezochte cadeau zo in de prullenbak of verstoppen ze het ergens op zolder. Het moet dus iets betekenisvol zijn. Een cadeau tip wat eigenlijk iedereen wel kan waarderen, is een fotocollage van alle mooie herinneringen die jullie samen hebben beleefd. Het is een zeer eenvoudig geschenk wat ontzettend veel sentimentele waarde met zich meebrengt. Je zou ook losse polaroids aan elkaar kunnen ritsen aan een touwtje met aan elke polaroid op de achterkant een lief tekstje geschreven. Dit maakt het nóg persoonlijker. 

Een frame met de eerste sleutel van het nieuwe huis of de sleutel van het oude huis

Nu we dan toch in het sentimentele gevoel zitten, is dit ook een zeer leuk idee. Koop een mooie lijst en plaats hier een persoonlijke foto in. Het kan bijvoorbeeld ook een foto zijn van het oude huis. Plaats hier vervolgens de oude sleutel in, om te denken aan de goede oude tijd. Of, plaats de nieuwe sleutel hier in om de nieuwe tijd in te lijsten. 

Geef ze een extra tv-abonnement cadeau

Dit is een echt uniek, “out of the box” idee waar wel wat voorbereiding voor nodig is. Probeer er op een slinkse manier achter te komen of je vriend al extra sportzenders in zijn abonnement heeft. Of misschien voor je vriendin extra shopping zenders. Vervolgens geef jij ze deze extra abonnement optie cadeau. Dit is een extraatje wat veel mensen nooit aanschaffen omdat ze denken “het niet nodig ” te hebben maar als ze het wél hebben vinden ze het geweldig.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden