Cuperus vastgoed

Last van rugpijn na het slapen? Kies een beter matras!

Geplaatst op

Een goede nachtrust is belangrijk om de dag door te komen, maar steeds meer mensen komen slecht de nacht door. Een veel voorkomend probleem zijn rugklachten. Deze rugklachten komen meestal door de verkeerde lighouding en hierdoor is een goed matras erg belangrijk. Dus ben jij klaar met de rugpijn en wil je een goede nachtrust, lees dan snel verder!

Je houding is de grote oorzaak

Rugklachten ontstaan meestal door een verkeerde houding van het lichaam. Overdag kan je deze houding zelf bijwerken, maar s ’nachts als je slaapt niet. Doordat je tijdens je slaap je lichaam niet corrigeert ontstaat er vaak een vervelende pijn in de onderrug waar je veel last van kunt hebben. Een matras kan dit voor je doen, hierdoor is een goed matras erg belangrijk voor het voorkomen van klachten.

Verschillende rugklachten

Er zijn veel verschillende soorten rugklachten die steeds erger kunnen worden als je er niks aan doet. Zo kun je last hebben van:

  • Aspecifieke rugklachten – Geen duidelijke oorzaak
  • Specifieke rugklachten – Duidelijke oorzaak
  • Rugklachten na het opstaan
  • Een zwakke rug

Al deze klachten moet je erg serieus nemen. Het te lang rondlopen met een pijnlijke rug en het slapen op een slechte matras kan uiteindelijk resulteren in een hernia. Om dit te voorkomen is de S-houding van het lichaam erg belangrijk. Een matras met een goed aanpassend vermogen helpt het lichaam deze natuurlijke houding te behouden.

Proefslapen

Om rugklachten te voorkomen is het dus belangrijk een goed matras te kiezen. Eventjes liggen in de showroom gaat hierbij niet helpen. Daarom kan het verstandig zijn de matras ergens te kopen waar je proef kan slapen. Bij de matrassenman heb je niet alleen goedkope matrassen, maar kan je ook 30 dagen lang uitproberen. Op deze manier weet je dus zeker dat je het juiste matras

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden