Cuperus vastgoed

Je huis van alle gemakken voorzien

Geplaatst op

Je huis is een safespot. Het moet van alle gemakken voorzien zijn. Je moet je er comfortabel en veilig voelen en energie van krijgen. De lat ligt dus zeker niet laag. Toch kun je met een aantal dingen al een heel eind komen. Met een airco slaapkamer bijvoorbeeld. In deze blog vind je in ieder geval een aantal manieren om je huis om te toveren in de ultieme plek om op te laden. 

Airco slaapkamer

Een airco slaapkamer is zo ongeveer de beste investering die je kunt doen als sterfelijke ziel op deze aarde, en dat kan iedereen beamen die een airco slaapkamer heeft. Een airco slaapkamer heeft namelijk een verscheidenheid aan voordelen. Zo slaap je bijvoorbeeld beter in een koude kamer. Om precies te zijn slaap je het beste in een kamer tussen de 17,5 ºC en 19,5 ºC. Mocht dit te koud voor je zijn kun je hem natuurlijk warmer zetten, het is namelijk een gemiddelde. Daarnaast vermindert een airco slaapkamer ook de kans op astma. Airco slaapkamer in je huis kan de kans op een astma-aanval verkleinen. Volgens onderzoeken vermindert het gebruik van een airco in de slaapkamer niet alleen de vochtigheid in je huis, maar kan het ook de hoeveelheid pollen, schimmel en andere allergenen in de buitenlucht verminderen, die mogelijk tot astma-symptomen kunnen leiden. Airconditioners kunnen ook de blootstelling aan allergenen binnenshuis, zoals huisstofmijt, verlagen. Een ander belangrijk onderdeel van het vermijden van astma triggers is het routinematig vervangen van het luchtfilter in verwarmingstoestellen en airconditioners, let hier dus ook strikt op. 

Sfeer

De sfeer in je huis is ook ontzettend bepalend voor de mate waarin je goed kunt opladen. Een negatieve sfeer in huis zorgt er voor dat je moeilijk tot rust kunt komen en vaak prikkelbaar bent. Lichte, levendige verfkleuren kunnen elke kamer er helder, warm en uitnodigend uit laten zien. Donkere kleuren maken kamers vaak kleiner en hebben niet echt een huiselijke uitstraling. Ook de juiste verlichting kan wonderen doen. Als je bijvoorbeeld een feestje geeft, wil je je kamer veel licht geven. Dit nodigt je gasten uit binnen te komen en benadrukt de interieurkenmerken van je huis. Als je een klein onderonsje hebt met goede vrienden, kan gedimde verlichting een gezellige sfeer scheppen. Dit kun je makkelijk aanpassen met lichten die je met je telefoon kunt bedienen en de soorten licht kunt instellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden