Cuperus vastgoed

Hoe richt ik een superleuke zomertuin voor dit jaar in?

Geplaatst op

Het is supersimpel om een tuin in te richten voor het nieuwe jaar. De herfst van 2020 (of elk ander jaar) is niet perse de leukste tijd van het jaar geweest. Daarom moeten we er maar het beste van maken. Hoe doen we dat? Nou heel makkelijk! Gewoon even een onredelijk aantrekkelijk design maken waar je jaren plezier van hebt. Natuurlijk zijn de planten meestal niet het hele jaar op hun best, maar de basis van je tuin kun je maar beter wel gewoon lekker op orde hebben. Zo heb je niet elk jaar veel werk om een zomertuin te realiseren. Kijk snel mee voor deze tips.

Snel en makkelijk 

Omdat de meeste mensen niet per se heel veel tijd over hebben om hun tuin te doen ( je hebt natuurlijk wel altijd liefhebbers die niets liever doen dan tijd ervoor vrij maken, maar de meeste hebben dit niet) is het slim om te kiezen voor kunstgras in je tuin. Dit is ook heel fijn voor mensen met allergieën, zo zullen ze geen last hebben van het grasmaaien, want dit hoeft natuurlijk niet met kunstgras. Even een beetje de bladeren eraf halen en je bent klaar. Het is wel leuk om wat bloemen en planten in de tuin te zetten, want om nu alles kunstig te maken, dat vinden we niet zo’n goed idee.

Kijk uit!

In de zomer zullen er zeker vrienden zijn die je uitnodigen voor een BBQ. En dan wil je zeker ook wel een keer deze toffe peren uitnodigen in je eigen tuin. Dit kan heel mooi als je een zomertuin ingericht hebt. Toch is er wel een duidelijk uitroepteken dat je in de gaten moet houden (dikgedrukt in rode verf): kijk uit met den BBQ. Kunstgras houdt er niet van als er vuurvonken op vallen, want het kan zich niet herstellen. Als je daarbij ook nog even de rode wijn in de gaten houdt, in verband met vlekken, dan zit je helemaal veilig deze zomer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden