Cuperus vastgoed

Hoe maak ik een industriële tuin?

Geplaatst op

Het kan heel relaxt zijn om een voorbeeld te krijgen voor het inrichten van een industriële tuin. Dit is een zeer moderne en ook populaire tuin. Juist door de minimalistische look en de uitgebreide mogelijkheden, is dit de tuin voor nu, maar ook voor de komende jaren. Kijk met ons mee naar enkele ideeën om deze tuin in te kunnen richten.

Stapelblokken

Wat de industriële tuin kenmerkt, dat is design wat je eerder verwacht ergens anders tegen te komen, namelijk in de fabriek of op een bouwterrein. Het interessante van deze stijl is dat je er veel in kunt doen wat je normaal niet in een tuin verwacht. Want hoe kom je erbij om stapelblokken in je tuin neer te zetten? Maar het kan en het is makkelijk en mooi, want zo kun je eenvoudig bloembakken maken. De rest van de tuin tegel je gewoon dicht. Zo heb je een groot terras waarop je allerlei mogelijkheden hebt.

Betontegels

Bijzonder betrouwbare tegels zijn de betontegels die je bij de erkende tuinexpert kunt aanschaffen Beton is natuurlijk een enorm robuust materiaal. Geen toeval dat ze bunkers maken van dit materiaal. Het gaat vele decennia mee. Dit zorgt voor de nodige betrouwbaarheid. Betontegels zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken, dat is een groot voordeel want zo bespaar je jezelf een boel werk.

Straatlantaarns

Als je denkt dat oude straatlantaarns altijd op de schroot belanden, dan staat je een verrassing te wachten als je weer eens een brocante of moderne antiekzaak binnenloopt. Daar kun je namelijk straatlantaarns vinden die bezig zijn om een nieuwe carrière te starten, namelijk als industriële lantaarn in een moderne tuin. Superbijzonder. Ze kunnen wel wat kosten, dus zeker iets om te overwegen en het budgettair eens even goed uit te dokteren, maar wel gaaf zo in de tuin.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden