Cuperus vastgoed

Hoe langer doen met je keukenapparatuur?

Geplaatst op

Keukenapparatuur is meestal erg duur als het van een noemenswaardige kwaliteit is. Dan wil je natuurlijk wel dat deze langer meegaat dan een jaar of twee. Vaak gaat keukenapparatuur eerder stuk omdat iets zich ervan meester maakt en het van binnenuit kapot maakt. We hebben het met name over kalkaanslag. Het goede nieuws is dat deze hinderlijke aanslag voorkomen kan worden met een zeer eenvoudige aanpassing. Namelijk een waterontharder. Water dat hard is, heeft relatief veel kalk in zich, dit hecht zich met de loop van de tijd aan de leidingen en onderdelen. Dat wil je niet, want daardoor gaan apparaten stuk. Met een waterontharder heb je dit probleem niet of veel minder. Een prima oplossing dus. Kijk even met ons mee naar hoe het werkt. 

Hoe gebruik ik een waterontharder? 

Er zijn meerdere waterontharders op de markt verkrijgbaar. Eentje daarvan willen we je graag aanraden, namelijk het type dat werkt met magnetische straling. Sluit het ding aan op de hoofdkraan en je zult zien dat het effect heeft. Waaraan je dit kunt zien? Bijvoorbeeld aan de vermindering van kalkaanslag in keukenapparatuur als de waterkoker. En bedenk, wat in de waterkoker zichtbaar is aan kalkaanslag, zit meestal ook in je dure koffiezetapparaat, maar dan onzichtbaar van binnen verscholen in de leidingen. Daar houden ze niet zo van. 

Hoe verwijder ik kalkaanslag? 

Het is kinderlijk eenvoudig om apparaten vrij van kalkaanslag te maken. Hoe? Nou gewoon met een beetje azijn of citroenwater doorspoelen. Herhaal deze procedure zo nodig een aantal keer. Er zijn tal van niet-natuurlijke middelen op de markt, maar we raden je aan omwille van het milieu toch zoveel mogelijk te gaan voor natuurlijke stoffen die kalkaanslag verwijderen. Meer weten over dit onderwerp? Ga naar https://www.waterontharder4u.nl/ ze helpen je graag met professioneel advies.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden