Cuperus vastgoed

Hoe kunnen winkeliers hun pand coronaproof maken?

Geplaatst op

Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal. We dachten in de zomer voor een groot deel van de coronavirus is af te zijn, maar niets blijkt minder waar. Nu we de herfst en de winter tegemoet gaan, is het voor winkeliers steeds belangrijker om hun winkels en panden corona proef te maken maar hoe doe je dat nu eigenlijk? In deze blog geven je drie handige tips waar je als eerste naar kunt kijken om je pand veiliger te maken wanneer het gaat om de bestrijding van het coronavirus.

Zorg voor goede ventilatie

Uit meerdere onderzoeken is reeds gebleken, dat het hanteren van een goed ventilatie protocol essentieel is voor het verkleinen van een kans op besmettingen. Dit kan in veel gevallen al worden uitgebreid dmv het regelmatig openen van ramen en deuren. Door goede ventilatie, kunnen de aerosolen waarin het virus zich in de lucht bevindt, niet lang in de ruimte rond zweven. Hierdoor wordt de kans kleiner dat bezoekers van de winkel het virus inademen. 

Installeer spatschermen

Een andere methode om ervoor te zorgen dat de kans op besmetting van persoon Tot persoon wordt verkleint, is door het installeren van diverse spatschermen op belangrijke plekken in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan de kassa of de in- en uitgangen. Door de spatschermen te installeren, kun je er namelijk voor zorgen dat wanneer iemand niest of hoest deze druppels niet in andermans gezicht terechtkomen, maar veilig op de spatschermen terechtkomen.

Ben je op zoek naar een goede leverancier van dergelijke spatschermen Kijk dan op de website van Dokter-plexiglas.nl

Zorg voor looproutes

Tenslotte willen we ook adviseren om diverse maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de anderhalve meter afstand kan worden gewaarborgd. Een goede manier om dit te doen in het pand, is door ervoor te zorgen dat er vaste looproutes zijn zodat de diverse paden van het winkelend publiek elkaar niet zullen kruisen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden