Cuperus vastgoed

Hoe kan ik milieuvriendelijker in mijn garage werken?

Geplaatst op

Of je nu thuis en garage hebt of dat het een commerciële onderneming is, je kunt op verschillende manieren met milieuonvriendelijke stoffen omgaan. Op een slechte manier en op een veel betere manier. Het is mogelijk om met speciale lekbakken milieuverontreiniging te voorkomen. Wij gaan in deze blog jou meer hierover vertellen. Ook noemen we nog een aantal andere opties waarmee je veiliger en milieuvriendelijker kan werken met gevaarlijke stoffen. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we in deze tekst uit de doeken doen.

Het voordeel van lekbak 

Wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen op de werkplaats of in de garage, dan is het erg belangrijk dat je een lekbak gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld aan het werk ben met de auto, dan kan er olie uitvallen en deze kan dan in het milieu terecht komen, maar wanneer er een lekbak onder zit, dan is dit dus niet zo makkelijk en dan verontreiniging je het milieu niet zo. 

Als je bedrijfsmatig met gevaarlijke stoffen werkt, gebruikt dan ook een lekbak zodat ze daarin kunnen vallen. Op deze manier is het veel gemakkelijker ook om gevaarlijke stoffen op een goede manier af te voeren.

Andere veiligheidsmaatregelen 

Als aanvulling op de lekbakken die je kunt gebruiken in een industriële context is het mogelijk om andere veiligheidsmaatregelen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een brandkast waar je gasflessen in kunt zetten of een zuurkast waarin bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen zitten en zure stoffen. Dit zijn allemaal gevaarlijke stoffen die niet in het milieu mogen komen en met een brand- of koelkast staan ze goed beschermd.

Wanneer het nodig is, moet je echt een bril dragen en een mondkap of doen, als aanvulling daarop heb je dan natuurlijk nog de beschermende pakken en zuurstofmaskers. Veel bedrijven maken ook gebruik van een brandwacht die alles in de gaten houdt en controleert of veiligheidsprocedures wel goed verlopen. Wanneer medewerkers bijvoorbeeld op grote hoogte werken of met zeer hoge temperaturen, dan is een brandwacht verplichte kost. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden