Cuperus vastgoed

Hoe kan ik geld verdienen met verbouwingen aan mijn huis?

Geplaatst op

Wanneer mensen iets aan een woning laten verbouwen, dan doen ze dit niet voor niets. Ze willen graag op den duur geld verdienen met deze verbouwingen. Welke verbouwingen voegen nou meer waarde toe aan je woning? Hoe verdien je snel geld met je woning verbouwen? Antwoorden op deze vragen en meer, vind je in deze blog. Lees dus snel verder en kom er achter hoe ook jij met verbouwen van je woning geld kunt verdienen. Be Inspired en stay informed!

Uitbouw van je woning gaat je geld opleveren!

Wanneer mensen een woning laten verbouwen is het vaak zo dat ze meer luxe en comfort in een huis willen. De keuken en de badkamer zijn vaak ruimtes die mooi aangepakt worden omdat mensen er lekker in kunnen relaxen als ze thuiskomen van hun werk. Vooral de badkamer wordt steeds meer een soort privé-spa en is al lang niet meer een ruimte waar je even snel vast tandenpoetsen en app je uitstapt. Toch, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is het niet zo dat de verbouwing van de keuken of badkamer je heel veel geld gaat opleveren bij de toekomstige verkoop van je woning. Dit heeft namelijk te maken dat de verbouwing van deze ruimtes geen extra vierkante meter’s aan je woning toevoegt. Dan kun je wel nagaan welke verbouwingen wel waarde toevoegen aan je woning op den duur. Wij denken aan de serre of een uitbouw van je woning, want deze verbouwingen voegen dus wel vierkante meters toe aan je huis. Hoe meer woonruimte, des te meer je terugzien in de verkoop bij je woning.

Loft op zolder maken

Steeds vaker zie je dat op zolder een loft gemaakt wordt. Wat is een loft? Dit is een open woonruimte waarin verschillende functies zoals een keuken, slaapvertrek en woonkamer gecombineerd worden. De loft is ontstaan in de jaren 50 toen kunstenaars in New York, meer specifiek in de wijk Soho, industriële complexen omtoverden tot studioruimte/atelier. Later is de Loft meer en meer een residentieel idee geworden, waarbij vaak de zolder aangepakt wordt en omgetoverd worden tot woonunit. Hierbij komt vaak de uitbreiding van de zolder kijken in de vorm van een dakkapel. Een ervaren dakdekker kan je helpen om een dakkapel te realiseren. Een uitbouw van je zolder en een loft design maken samen een aantrekkelijk geheel: een extra kamer die waarde toevoegt aan je woning. Het maken van een loft op zolder is dus een goeie investering waar je later de vruchten van kan plukken bij een verkoop van je woning.

Conclusie

Het is helemaal niet erg om de badkamer, keuken, woonkamer en wc aan te pakken met een verbouwing. Maar de uitbouw van je woning, in de vorm van een serre, een dakkapel of een zijuitbouw, waarbij je vierkante meters van de woning vergroot, zal zeker waarde toevoegen aan je woning. Een verbouwing van een badkamer voegt veel minder waarde toe aan je huis. Natuurlijk gaat het om het totaal plaatje, dus een potentiële koper zal zeker gecharmeerd zijn van een woning die tiptop in orde is. Bedankt voor het lezen van deze blog en blijf ons volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste woontrends. We blijven je graag inspireren met mooie home & living voorbeelden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden