Cuperus vastgoed

Hoe bescherm je je meubels bij de verhuizing?

Geplaatst op

Het is toch altijd wat chaotisch; zo’n verhuizing. Hoe wil je het gedrag om zoveel mogelijk zaken van te voren te regelen en te organiseren, zul je vaak merken dat wanneer het allemaal moet worden uitgevoerd de zaken vaak toch iets anders lopen. Het is extra belangrijk om, wanneer je bezig gaat met het verhuizen van je meubilair, toch enige voorbereidingen treffen. Wil je graag weten hoe je je meubels op een dusdanige manier kunt beschermen tijdens de verhuizing dat ze beperkten of zelfs geen schade oplopen? Dan hebben we in deze blog 3 tips voor je. 

Tip #1: Puzzelen in de verhuisbus

Als je gaat verhuizen, heb je waarschijnlijk ook een verhuisbus gehuurd. Je wil natuurlijk zo min mogelijk keer heen en weer hoeven rijden, dus je bent al een tijdje bezig met het uitdenken hoe je de bus zo efficiënt mogelijk indeelt. Dit hoeft niet alleen te schelen in tijd! Door je meubels dicht tegen elkaar aan te zetten, zullen ze maar weinig aanschuiven tijdens het transport. Zo kun je ervoor zorgen dat de meubels niet om zullen vallen. Hierdoor zal enige schade die hierdoor zou ontstaan, worden vermeden. 

Tip #2: Pak alles goed in

Voor de verhuizing ben je waarschijnlijk al een poosje bezig met alles goed in te pakken. Dit betekent dat je de dozen goed hebt ingedeeld en hebt gelabeld. Maar ook je meubelen dien je goed in te pakken, als dat op een iets andere manier uit Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van luchtkussenfolie om de oppervlakte van bijvoorbeeld de bijzettafel of de kastdeur zoveel mogelijk te kunnen beschermen. 

Tip #3: Demonteer zoveel mogelijk meubels

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je meubels minder snel zullen beschadigen tijdens het transport, is door zoveel mogelijk meubels te demonteren voordat de verhuizing begint. De gedemonteerde onderdelen kun je dan vervolgens inpakken in bijvoorbeeld verhuisdozen. Dit soort weer voor een extra stukje bescherming waardoor je meubels veilig in je nieuwe woning terecht zullen kunnen komen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden