Cuperus vastgoed

Goedkoop een droomtuin aanleggen

Geplaatst op

Iedereen wil geld besparen en het liefst zoveel mogelijk. In deze blog gaan we je uitleggen hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Lees snel met ons mee, dan leiden we je lang een aantal creatieve oplossingen waarmee de droomtuin voor jong en oud werkelijkheid wordt. Superleuk!

Palletmeubels

Als er een manier is om geld te verdienen, dan is het wel doormiddel van meubels gemaakt van pallets. Deze pallets zijn gemakkelijk te verkrijgen voor relatief weinig geld; concreet betekent dit zo’n 10 euro per stuk. Je hebt er meestal 15 nodig. Kussens en bevestigingsmaterialen zijn te krijgen in de bouwmarkt. Dat is een goed vooruitzicht: honderden euro’s te besparen!

Goedkoop tuinhuisje

Een tuinhuis is meestal wel duur. Maar natuurlijk zijn er ook goedkope tuinhuisjes. We hebben hier een houtengebouwtje van 2.4 vierkante meter, 3.3 meter hoog en een inhoud van 4.8m3. En dat alles voor onder de vijfhonderd euro. Een ideale plek om van alles in op te bergen. Dat houdt je tuin netjes!

Betontegels

Betontegels van vroeger daar gaan we niet voor. Wel voor de moderne keuzes natuurlijk! Bij een tegelpaleis of groothandel kun je de mooiste betontegels krijgen die je je maar voorstelt. Met een betontegels is het gemakkelijk je tuin onderhouden, want ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn ze onverwoestbaar en dat maakt het een heel acceptabele keuze.

Grind

Wanneer je geen zin hebt in gras, dan kun je ook gemakkelijk kiezen voor grind. Dat is een perfecte basis voor een zen- of minimalistische tuin. In een minimalistische tuin zien we vaak:

  • Bamboe
  • Natuursteen
  • Vijver
  • Japanse lantaarn
  • Boeddha

Een manier om te ontspannen in je eigen huis of tuin, is genieten van het zen- of minimalistische tuin. Zo’n tuin nodigt je uit om even te gaan zitten, je gedachten te ordenen en kalm te worden. Helemaal in de traditie van de Japanse zenmonniken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden