Cuperus vastgoed

Gave designoplossingen voor je tuin

Geplaatst op

Of het nu gaat om verfkleuren of modevoorspellingen; elk jaar rond deze tijd beginnen de trendvoorspellingen op onze deurmat te vallen. En met tuinieren en buitenleven is het niet anders! Tuinieren, in het algemeen, zag een enorme piek in 2020 en 2021, na de onmiskenbare impact van Covid, waardoor we ons allemaal wendden tot onze eigen ruimtes voor respijt en ontsnapping. En hoewel de wereld van de tuinbouw en landschapsarchitectuur qua trends een stuk trager evolueert dan de wereld van het interieur en de mode, is het toch de moeite waard om in de gaten te houden wat er op stapel staat – vooral als er voor 2022 een opknapbeurt voor de tuin op het programma staat. Check wat je zoal kunt doen. 

Groente- en kruidentuinen

We hebben het afgelopen jaar een enorme toename gezien van biologisch tuinieren en zelfgekweekte producten. Of het nu gaat om volwaardige, verhoogde percelen of een compactere versie op het balkon, deze trend is er een die gemakkelijk in te halen is. Kies wat gemakkelijk te kweken groenten en kruiden, kies een plek en pluk de vruchten!

Snoeien die hap

Hoewel vormsnoeituinen over het algemeen vroeger behoorlijk populair waren, zijn de dagen van perfect gemanicuurde, gestructureerde buxushagen voorbij. In plaats daarvan zijn tuinexperts en hun klanten geneigd om te kiezen voor meer organische vormen, inspelend op trends. 

Vijvers

Vijvers en waterpartijen maken een comeback naar onze buitenruimtes. Deze opleving heeft waarschijnlijk alles te maken met het vermogen van een vijver of waterpartij om een rustige, kalmerende ruimte te creëren – iets waar we de afgelopen twee jaar allemaal naar op zoek zijn geweest in onze tuinen. Het goede nieuws is dat het niet zo moeilijk is om er een te creëren waarvan je kunt genieten. In plaats van de hulp van een expert in te roepen, kun je beter een weekendje weg gaan om er zelf een te installeren. 

Tuinhuis maken

Het is mogelijk om een schitterende tuin in te richten met allerlei designoplossingen, zoals we hierboven hebben genoemd. Maar een van de leukste dingen die je in je tuin kunt doen, is een tuinhuis maken. Daar kun je het allerbest bij zamsierbestrating.nl de nodige zaken voor aanschaffen, zoals tuinhout. Dat zijn natuurlijk tuinhout en bestrating die als vloer kan dienen. Bij tuinhout almere vind je allerlei gave designoplossingen voor je tuin. 

Gerelateerde berichten

Hoe maak ik een industriële tuin?

Het kan heel relaxt zijn om een voorbeeld te krijgen voor het inrichten van een industriële tuin. Dit is een zeer moderne en ook populaire tuin....

Lees meer

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden