Cuperus vastgoed

Ga je het huis uit? Lees dan eerst deze tips

Geplaatst op

Voor het eerst verhuizen is een is een grote verandering in je leven, met veel stappen en details om rekening mee te houden. Waar moet je precies op letten wanneer je het huis uit gaat? Om je te helpen, hebben we enkele zaken op een rij gezet, zoals waar je financieel gezien op moet letten en of het handig is om een busje te huren.

Financiën

Terwijl je thuis woonde, had je waarschijnlijk altijd een financieel vangnet: je ouders. Nu je gaat verhuizen en op jezelf gaat wonen, moet je inzicht hebben in welke kosten daar bij komen kijken en hoe je daarmee omgaat. Ook al is dit niet het leukste onderdeel van het ‘op jezelf gaan wonen’, toch is het belangrijk. Maak een overzicht van al je in- en uitgaven wanneer je op jezelf woont en kijk of je het daarmee kunt redden. Geef jezelf een maandelijks budget om uit te geven en kijk of het je gaat lukken om geld te sparen. Schrijf alles voor jezelf uit en vergeet niet om rekening te houden met verhuiskosten, zoals het huren van een busje.

Huur een verhuisbusje

Een busje huren is altijd een goed idee wanneer je gaat verhuizen. Bij Bert Jonk Autoverhuur huur je verhuisbussen met een inhoud van 3 vierkante meter tot en met 20 vierkante meter. Zo kun je eenvoudig, snel en goedkoop al je bezittingen verhuizen naar je nieuwe woning. Naast het busje kun je bij Bert Jonk Autoverhuur indien gewenst ook verhuisdozen, dekens, netten en steekwagens huren.

TV en internet

Televisie kijken en een internetverbinding hebben kan zo normaal voor je zijn, dat je snel vergeet dat hier ook een abonnement voor moet afsluiten. Vergelijk daarom vooraf de aanbieders en sluit op tijd een abonnement af voor tv en internet.

Adreswijzigingen

Wanneer je verhuist, wordt een deel van je post nog naar je ouders verstuurd. Daarom is het nodig om adreswijzigingen te versturen naar alle bedrijven, organisaties en overheidsinstanties (indien die de wijziging niet automatisch doorvoeren) waarvan je regelmatig post ontvangt.

Gerelateerde berichten

3 tips voor een chique en klassieke vloer

Als je je woonkamer, huiskamer op ander deel van je woning gaat verbouwen, is het misschien het overwegen waard om ook te gaan kijken voor een nieuwe...

Lees meer

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden