Cuperus vastgoed

Essentiële upgrades voor je bedrijfspand

Geplaatst op

Op onze website behandelen we niet enkel de woningen en huizen van consumenten, maar kijken we ook regelmatig naar de zakelijke klanten van onroerend goed. In dit geval willen we graag wat informatie met je delen om ervoor te zorgen dat je beter in staat bent om in te schatten waaraan jouw bedrijfspand nog aan zou kunnen werken om het geheel helemaal af te kunnen maken. In deze blog zetten we dus even de kantoorruimte centraal en geven we je de essentiële upgrades voor je bedrijfspand.

Upgrade #1: zorg voor een goed systeemplafond

Alle apparaten die een modern kantoor gebruikt zijn aangesloten op het stroomnetwerk. En als je een beetje fatsoenlijke internetverbinding wilt hebben, dan zorg je er ook voor dat het internet bedraad is. Al die kabels en al die draden moeten op een bepaalde manier van A naar B gaan zonder dat dit de uitstraling en de esthetiek van je onderneming teniet gaat doen. Daarbij kan een systeemplafond erg helpen. Systeemplafonds zijn namelijk op maat gemaakte plafonds die meerdere functies hebben. Een van de belangrijkste functies is het wegwerken van alle kabels en rommel die aan het plafond is bevestigd. Een ander belangrijke functie is dat systeemplafonds goed werken als geluiddempende upgrade. Ten slotte kun je systeemplafonds ook op maat laten maken met een eigen uitstraling die helemaal past binnen de kantoortuin of het kantoorpand. Laat je voor meer informatie informeren bij de specialisten van Ludec en kijk op de website.

Upgrade #2: zorg voor voldoende akoestiek oplossingen

Een type kantoor wat je steeds vaker ziet, zijn de zogenaamde kantoortuinen. Deze kenmerken zich vooral door grote open ruimten met zo min mogelijk afgesloten ruimten en dus ook weinig barrières. Dit lijkt vanuit een ontwerp een erg mooi leuk idee. Ook veel managers en ondernemers vinden een kantoortuin prettig omdat het overzicht geeft, maar ook een gevoel geeft dat iedereen samen zit, zowel fysiek als mentaal. Toch zijn er een aantal nadelen aan kantoortuinen. De belangrijkste reden is dat er vaak sprake is van geluidsoverlast. Juist doordat het geheel één grote ruimte is, galmt al het geluid door de complete ruimte en kan iedereen dus het koffiezetapparaat, het telefoongesprek, het korte overleg, de grapjes, etc. horen. Zorg er daarom voor dat je kantoortuin, als je daar nu eenmaal voor hebt gekozen, voldoende oplossingen biedt om dit afleidende en vervelende gevolg ervan te kunnen inperken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden