Cuperus vastgoed

Een waterontharder: iets om in te kalkuleren!

Geplaatst op

Particulieren en ondernemers kunnen beiden veel baat hebben bij een waterontharder. In deze blog betogen we waarom dit het geval is. Lees snel met ons verder in deze blog om te zien waar de voordelen van zo’n ontharder precies in schuilen. Veel leesplezier en blijf onze blogs volgen! 

Het voordeel van een waterontharder! 

Keukens zijn kwetsbaar als het gaat om kalkaanslag. Met wasmachines is het niet anders. Gelukkig zijn er een aantal oplossingen om kalkaanslag te voorkomen. Dit kan op een natuurlijke, chemische, maar ook op technische basis, je moet dan denken aan de volgende waterontharders: 

  • Waterontharder met ionenwisselaar en zout
  • Chemische middelen 
  • Filters
  • Waterontharder die werkt met magnetische straling (onze favoriet!)

Vooral van de laatste zijn we erg fan. Dit is vanwege het feit dat de rest of milieuonvriendelijk is, dan wel bewerkelijk. De laatste waterontharder heeft geen onderhoud nodig en daarom heb je er ook geen omkijken naar. Je hoeft hem slechts één keer op de hoofdleiding aan te sluiten. Lekker makkelijk. 

Langer genieten van je apparaten 

Voor zowel ondernemers als particulieren is het belangrijk dat hun apparaten lang meegaan. Dit komt omdat ze nogal duur kunnen zijn en dat de productiviteit van het huishouden of het bedrijf van deze apparaten afhangt. Door gebruik te maken van een waterontharder kun je zorgen dat apparaten niet stuk gaan door kalkaanslag. Wanneer je nog geen waterontharder hebt, dan is het goed om met natuurlijke middelen, lees: azijn, de apparaten door te spoelen. Op deze manier kun je kalkaanslag verwijderen. Zo gaan je apparaten niet zwijgzaam kapot. Natuurlijk is het slim om ook een waterontharder aan te schaffen. Dit is een relatief kleine investering met grote voordelen. Apparaten zonder kalkaanslag presteren beter, gebruiken doorgaans minder stroom en zijn dus aan het einde van de rit goedkoper in het gebruik. Meer weten over onze favoriete waterontharder? Brengt dan een bezoekje aan antikalk.com. Daar kunnen ze je zeker meer vertellen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden