Cuperus vastgoed

Een van de meest luxe vloeren van nu: de gietvloer!

Geplaatst op

We mogen wel zeggen dat een gietvloer of een epoxyvloer een van de meest luxe vloeren van onze tijd is. Wanneer we kijken naar de woontrends die er op dit moment gaande zijn, dan zien we dat vooral de essentialistische look, die in de industriële, Scandinavische en minimalistische stijl terug te zien zijn, erg in trek is.

Het is dan ook eigenlijk niet verbazingwekkend dat de gietvloer een prominente rol in de moderne interieurdesigns speelt. Juist door de minimalistische uitstraling biedt de vloer een goede basis voor de verschillende moderne interieurstijlen. We nemen graag een aantal eigenschappen van deze vloer met je door in deze tekst dus lees snel verder.

Stijlvol en veelzijdig 

Een gietvloer past bij verschillende woonstijlen en dat komt omdat deze vloer van kunststof gemaakt is, deze wordt gegoten op bijvoorbeeld een betonvloer en door de kunststof is deze verkrijgbaar in verschillende kleuren, feitelijk gezien kunnen we wel zeggen dat de vloer in alle RAL-kleuren voorkomt. Het is maar net wat je wilt voor je interieurdesign. 

Slijtvast en hygiënisch 

Wanneer je naar online recensies kijkt over de gietvloer, dan is het direct duidelijk waar de meeste mensen bijzonder tevreden over zijn, het gaat dan vaak over de slijtvastheid en de hygiënische eigenschappen van de gietvloer. 

Door de kunststof is de vloer bijzonder slijtvast en dat is erg fijn voor mensen met kleine kinderen of huisdieren. Daarbij is het zo, dat de vloer door de bestandheid tegen zure schoonmaakmiddelen en andere chemische middelen voor huis-tuin-en-keukenreiniging, erg gemakkelijk hygiënisch te houden is en dat komt de gezondheid van alle bewoners in je woning ten goede, of deze nu 2 of 4 voeten hebben, dat maakt dan niets uit.

Zelf leggen of laten doen 

Het mooie van een gietvloer is, dat je deze ook zelf kunt realiseren in je woning, toch raden we aan deze door expres laten maken omdat deze de kennissen en kunde hebben om een goed resultaat neer te zetten. Wanneer je op zoek bent naar een interessant bedrijf dat jouw woondromen waar kan maken op dit vlak, dan raden we je aan om eens te gaan kijken bij sensovloeren.be. 

We wensen je veel plezier met het realiseren van je schitterende woning en hopen dat je ook onze andere blogs nog leest voor meer inspiratie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden