Cuperus vastgoed

Een nieuw huis op het oog? Let op deze valkuilen

Geplaatst op

Makelaars hebben ook in 2020 weer een goed jaar achter de rug. Veel mensen kopen huizen. Helaas maken mensen het de makelaars in veel gevallen wel erg makkelijk en worden ze na de deal pas op de feiten gedrukt. In deze blog gaan we het over valkuilen hebben die je maar het beste kunt vermijden bij het kopen van een huis. Maak nooit een overhaaste beslissing.

Een oude verwarming of CV ketel

Je wilt er natuurlijk wel warmpjes bij zitten in de winter. Daarom is het belangrijk dat de verwarming en ketel het gewoon goed doen. Als jij in de zomer een huis gaat bezichtigen en kopen, weet je niet hoe de verwarming het doet in de winter. Dit is een valkuil waar veel mensen intrappen. Ook kun je niet controleren of de cv ketel het wel goed doet, je gaat immers niet een douche nemen. Onze tip is om wel even de kraan te testen of deze wel goed warm wordt. Als je dan toch last hebt van een oude ketel en je nieuwe woning bevindt zich in omgeving Den Haag, neem dan een kijkje bij cv ketel onderhoud Den Haag. Zij verhelpen storingen en checken je ketel op gebreken.

Let op de ligging

We begrijpen dat als je tientallen huizen hebt bezocht je een beetje moe wordt. Je laat enkele eisen gaan en denkt dat een B-keuze opeens jouw droomhuis is… Een grote valkuil die veel mensen maken is dat ze overrompeld zijn door het “droomhuis” en de omgeving en ligging vergeten. Hoe is de bereikbaarheid van werk, winkels en scholen? En woon je wel in een veilige buurt? 

Geen bouwkundige keuring

Een huis is een ontzettend flinke investering. Extra kosten kunnen er daarom niet bij. Laat daarom altijd een bouwkundige keuring uitvoeren of vraag aan de makelaar of zij dit hebben. Het is erg belangrijk om te weten wat de staat is van het huis. Dit zorgt ervoor dat gebreken aan het licht komen en je dus beter kunt anticiperen op te maken kosten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden