Cuperus vastgoed

Een gietvloer als basis voor industrieel interieur

Geplaatst op

Een industrieel interieur is populair vanwege de basic looks. Je kunt tal van leuke designideeën vinden waarmee je je interieur kunt realiseren. Het is een bijzondere stijl waarin je veel creatieve vrijheid hebt. Om je een goede indruk te geven van wat een industrieel inhoudt. Kijk snel met ons mee!

De basis

Om een industrieel design te kunnen realiseren kun je het beste beginnen met een gietvloer. Dit is een vloer die voor een groot deel uit kunststof bestaat er daarmee gemakkelijk te ‘leggen’ is. Er zijn diverse varianten waarin een gietvloer te krijgen is. We raden je een betonlookvloer aan. Die lijkt op een betonvloer, maar veel praktischer. Er zijn een aantal voordelen:

  • Waterafstotend
  • Kan tegen warmtewerking, scheurt niet zoals beton
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Dit zijn belangrijke voordelen van de gietvloer. Laat je vooral inspireren door een interieurexpert. Deze professional kijk anders naar het design van je interieur dan jezelf zou doen. Door zijn of haar ervaring worden de resultaten van je design next-level!

Fabriekslampen

Vroeger gooiden ze alle oude lampen weg uit de fabriek. Nu verkopen ze hun oude schroot in de brocantes. Zo wordt het wel heel lekker verdienen. Het ziet er erg leuk uit en het is vaak niet duur. Wanneer je een industrieel interieur op een creatieve manier wilt indelen, dan is het een idee om nieuw design en oud design te mixen. Dan blijft het uniek en comfortabel.

Conclusie

In een industrieel design kun je oude fabriekselementen plaatsen. Deze koop je gewoon via marktplaats en rommelmarkten. Bij de meubelboulevard kun je nieuw industrieel design kopen. Mix de twee boven de gietvloer en het genieten van beginnen. Veel plezier met het inrichten van je interieur.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden