Cuperus vastgoed

De trends in verlichting van 2020

Geplaatst op

Het nieuwe decennium staat alweer om de hoek en daarbij verwachten we ook nieuwe trends voor wonen en verlichting. Gaan we nog veel industriële lampen zien, of maken ze plaats voor heel iets anders? In dit artikel lees je de verwachte nieuwe trends in verlichting van 2020. Laat je inspireren en volg vooral je eigen smaak!

Glas

Lampen van glas geven een magische sfeer. Of het nu gaat om hanglampen, plafondlampen, wandlampen of staande lampen. Glazen lampen geven een glans in verschillende kleuren. Want naast doorzichtige glazen lampen gaan we ook prachtige bronzen, rosé gouden, grijze en amber kleuren glas zien.

Stalen lampen

Industrieel blijft een trend, maar industrieel blijft niet helemaal hetzelfde als in de afgelopen jaren. Zo gaat staal steeds meer de plaats innemen van betonlook. Zoals bijvoorbeeld bij stalen lampen van antiek staal, onbehandeld staal of zwart staal. En dan vooral met zichtbare lasnaden en grote kettingen. Deze stoere uitstraling staat prachtig in combinatie met hout, zwart en glas.

Size does matter

XXXL is helemaal in dit jaar. Grote hanglampen of staande lampen zijn echte blikvangers en passen uitstekend in moderne of industriële woonstijlen. Wanneer het hier op aankomt is groter beter in 2020!

Schemerlampen

Het is prachtig om veel verschillende lichtbronnen samen te zien opgaan in sfeervolle woonstijl. En dat kan perfect door te combineren met schemerlampen. Deze lampen geven een gezellige en warme uitstalling aan iedere woonstijl. In 2020 verwachten we veel staande schemerlampen van mat goud, zwart of staal, met warme kleuren verlichting.

Mat zwart

Zwart blijft een trend in het nieuwe decennium, en terecht! Denk aan grote zwarte hanglampen, gecombineerd met mat goud of onbehandeld staal. Of mat zwarte keukens, kasten of accessoires. Deze kleurencombinaties blijven chic en zullen dan ook voorlopig trendy blijven.

Goud is het nieuwe chroom

Chroom is uit de mode. Hanglampen, staande lampen, maar ook accessoires en meubels verwachten we in gouden kleuren te zien in de plaats van het voorheen populaire chroom. Vooral mat gouden kleuren in een vintage, beschadigde look worden het helemaal in 2020.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden