Cuperus vastgoed

De leukste eikenhout projecten voor in de woonkamer

Geplaatst op

Je huis vullen met eikenhout is een mooie en ludieke manier om ruimtes, zoals de woonkamer, praktisch en stijlvol in te vullen. Eikenhout is in talloze verschillende gradaties te verkrijgen. Dat maakt het extra mooi omdat je een geheel persoonlijke stijl kunt uitkiezen om te gebruiken. Daarnaast is het gebruik van eikenhout ook tijdloos, waardoor je er ook niet snel beu van zal worden. We hebben de leukste projecten op een rij gezet die je eerst kunt uitproberen.

Scandinavische wooninterieur

Wanneer je het huis wilt vullen met een landelijk interieur, dan is de Scandinavische stijl een veel gekozen stijl. Dit bestaat uit sterke lijnen, minimale accenten en waarbij functionaliteit van eiken meubels voorop staat. Je kunt het beste starten met het vrij maken van de vloer. Verf daarbij de muren wit en zorg ervoor dat alle rommel weggewerkt is. Met natuurlijke accenten, zoals planten kun je de kamer verder opvullen.

Combinaties van metaal en eikenhout

We moderniseren onze woningen steeds meer. Dit is ook in de interieurstijlen terug te zien. Een goede vervangende oplossing is de combinaties van metaal en eikenhout. Dit geeft een mooie onderscheidende moderne stijl. Dit kan je nog beter aankleden door een combinatie van glas of linnen doeken toe te voegen. Denk hierbij aan een mooi eikenhout tafelblad met metaal versierde tafelpoten. Dezelfde combinatie kan voor de eetkamerstoelen gebruikt worden.

Eikenhout meubilair

Het voordeel van eikenhout is dat het duurzaam is en niet snel zal slijten. Je kunt het daarnaast ook prima verven naar een gewenste kleur. Zo kan je de kleuren implementeren die je graag wilt in je interieurstijl en tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling eraan over houden. In elk denkbaar meubilairstuk kun je eikenhout verwerken. Van tv-meubel, opslagkast tot de trap. Probeer het uit en vervang eerst een meubel door een eikenhout meubel.

Eikenhout kopen

Naast de diverse projectideeën is het ook belangrijk om goede kwaliteit eikenhout aan te schaffen. Wanneer je op zoek bent naar sterk en goede kwaliteit eikenhout, breng dan een bezoek aan de Eikenhouthandel: dé specialist in Europees Eikenhout. Een centrale plek in Waalwijk waar je diverse eikenhout kunt aanschaffen voor je eikenhout projecten. Je kunt het hout uiteraard ook online bestellen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden