Cuperus vastgoed

De belangrijkste zaken bij het uitzoeken van een nieuwe woning

Geplaatst op

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan kan het soms lastig zijn om je enthousiasme in het gareel te kunnen houden. Toch is het erg belangrijk dat je goed op bepaalde punten let wanneer je een nieuwe woning gaat bezichtigen, of zelfs al wanneer je de advertentie bekijkt. Kom je een beetje op weg te kunnen helpen tijdens de zoektocht en je huizenjacht, hebben we deze blog opgesteld met de belangrijkste zaken die je in het achterhoofd moet houden bij het uitzoeken van een nieuwe woning. 

Controlepunt #1: De isolatie van de woning

Er wordt in Nederland heel veel gebouwd. Dat betekent dat er heel veel nieuwbouw op de markt komt die ook voldoet aan alle milieuwensen van tegenwoordig. Een voorbeeld hiervan is een nieuwe woning met een energielabel A, die dus goed geïsoleerd is en dus een minimale impact heeft op het milieu en je eigen portemonnee. Als je echter een bestaande woning op het oog hebt dan zal het minder voor de hand liggen dat deze aan de nieuwste milieueisen en -wensen voldoet. Laat je daarom goed informeren over de kwaliteit van de isolatie en de cv van de woning. Indien dit niet op orde is, moet je rekening houden met het inhuren van een isolatie-expert. Wij adviseren je om in dat geval contact op te nemen met de specialisten van Termokomfort.nl.

Controlepunt #2: Het onderhoud van de woning

Alle woningen, of ze nu oud zijn of nieuw, dienen regelmatig te worden onderhouden om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk in perfecte staat verkeren. Hoewel een slecht onderhouden woning wel bepaalde zaken heeft die direct opvallen wanneer dit het geval is, zullen de meeste gevolgen van slecht onderhoud pas later zichtbaar worden. Laat je daarom goed informeren over onderhoud dat door de vorige eigenaar is gedaan (of juist niet is gedaan) aan de woning. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden