Cuperus vastgoed

3 voordelen van het professioneel laten reinigen van tapijt

Geplaatst op

Van alle meubels en spullen in een woning heeft het tapijt het meest te verduren. Vieze schoenen, voeten, ongelukjes van de hond en eten en/of drinken vinden vaak de weg naar het tapijt. Het gevolg is al snel zichtbaar. In het tapijt hoopt zich veel vuil en vlekken op. Het is belangrijk om het tapijt schoon te houden en goed te onderhouden, zodat het er niet alleen nieuw uitziet, maar ook langer meegaat. Voor een optimaal resultaat laat je je tapijt reinigen door een professional. Waarom je dat zou moeten doen, lees je in deze blog. 

Voordeel 1: het verlengt de levensduur van je tapijt

Een groot voordeel van het inhuren een professionele tapijtreinigingsdienst is dat het de levensduur van je tapijt helpt te verlengen. Na verloop van tijd hopen vuil, stof, allergenen en ander vuil zich op in het tapijt en raken ingebed in de vezels, waardoor de vezels uiteindelijk kunnen splijten en je tapijt er versleten uitziet. Het verwijderen van dit opgehoopte vuil en puin helpt de levensduur van het tapijt te verlengen, omdat stof en andere puin zich eerder aan een vuil tapijt hechten dan aan een schoon tapijt.

Voordeel 2: vuil en bacteriën zijn volledig weg

Hoewel het veel gemakkelijker is om je tapijt te stofzuigen, dan om een tapijtreinigingsdienst in te huren, zal een stofzuiger alleen oppervlakkig vuil verwijderen. Vlekken en vuil blijven diep in de vezelf blijven achter. Alleen met de juiste reiniginsmaterialen en methodes die professionele tapijtreinigingsdiensten gebruiken, zoals Chemdryreiniging-Spanjerberg.nl krijg je je tapijt echt weer schoon.  

Voordeel 3: Echte hardnekkige vlekken gaan uit het tapijt

De specialisten krijgen de hardnekkigste vlekken weg, zoals: 

  • Koffievlekken
  • Modder en aarde
  • Inkt
  • Vlekken die gemaakt zijn door huisdieren
  • Rode wijn vlekken

Zo bespaar je kosten, omdat je geen nieuw tapijt hoeft aan te schaffen en je hoeft je niet meer te schamen voor vlekken in het tapijt!

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden