Cuperus vastgoed

3 bijzondere zaken die alleen de allerduurste woningen hebben

Geplaatst op

We hebben allemaal dat we wel eens wegdromen bij grote huizen. Sommige mensen vinden het zelfs leuk om op Funda rond te kijken voor bijzondere huizen. In deze blog willen we graag een aantal bijzondere zaken met je delen die je eigenlijk alleen kunt vinden bij de allerduurste woningen. Daar is het dus ook belangrijk bij om te realiseren dat deze zaken doorgaans ook gepaard gaan met extra onderhoudskosten. Maar voor de rijksten der rijken is dit allemaal natuurlijk prima te doen.

Buitenzwembad

Een buitenzwembad is heerlijk in de zomer om even lekker af te kunnen koelen. Aan de andere kant zijn er ook voldoende verwarmde buitenzwembaden. Dat betekent dat je ook wanneer het weer koud is, je kan genieten van een een paar heerlijke momentjes in je eigen zwembad. Eventuele kosten die hierbij komen kijken zijn vooral gerelateerd aan het schoonmaken van het zwembad.

Tennisbaan

Tennis is een sport die uiterst populair is bij allerlei mensen en dus ook bij zij die wat extra te besteden hebben. In bijzonder dure woningen kun je dan ook een eigen tennisbaan aantreffen in de grote tuin die om de villa heen ligt. Een tennisbaan kan zowel van kunstgras, gravel of van andere materialen zijn. Afhankelijk van je voorkeur is het aanleggen hiervan ook een specialistische taak. Huur bijvoorbeeld Wijnbergen Sportbouw in voor het aanleggen van gravelbanen.

Een fitnessruimte

Lichaamsbeweging is voor iedereen belangrijk. Daarvoor maakt het niet uit of je nu klein woont of groot. Maar de mensen die vaak geld over hebben, kan het hebben van een persoonlijke fitnessruimte een erg waardevolle toevoeging zijn. Denk hierbij aan een gekoelde ruimte voorzien van verschillende fitness attributen, gewichten en misschien ook doucheruimte al dan niet met sauna.

Niet iedereen kan bovenstaande zaken veroorloven en, net als met alles in het leven, is het een kwestie van keuzes maken: wat wil je wel, wat wil je niet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden