Cuperus vastgoed

2 goede projecten voor je nieuwe woning

Geplaatst op

Als je een nieuwe woning of pand hebt aangeschaft, dan heb je geluk als deze 100% voldoet aan de wensen en de eisen die je hebt. In de meeste gevallen is het namelijk zo dat er toch nog wat moet gaan gebeuren aan het pand. Waarschijnlijk heb je hier al een beetje rekening mee gehouden. Veel mensen zetten alvast wat geld opzij of financieren een deel van de woning mee. Hoewel dit laatste steeds meer wordt teruggedrongen, is het nog steeds zo dat men een lening kan krijgen voor een waardeverhoging aan de woning. Sommige panden zijn echter zo achtergesteld op het gebied van onderhoud dat je een keuze moet gaan maken waar je gaat beginnen. Dat is nou precies maar deze blog voor is. In deze blog vertellen we je 2 interessante projecten waar je mee kunt starten voor je nieuwe woning.

Een nieuwe dakbedekking 

Het dak van een gemiddelde woning krijgt het vaak zwaar te verduren. In Nederland valt heel erg veel regen, wil het soms nog wel eens vriezen en is er ook regelmatig sprake van hagel. De combinatie hiervan samen met de droge en warme zomers kan een negatief effect hebben op de duurzaamheid van het dak. Zeker wanneer je een wat oudere pand hebt gekocht, kan het de moeite waard zijn om hier extra in te investeren. Waarschijnlijk heb je weinig ervaring als dakdekker! Gelukkig zijn er vele bedrijven in Nederland waar je bij terecht kunt. Wij adviseren echter dakgroepzuid.nl. Je kunt ze inschakelen als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een dakdekker in Eindhoven

De perfecte tuin

De zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent dus ook dat mensen graag liever buiten willen gaan zitten. Lekker een BBQ doen of een feestje in de tuin met vrienden. Dat kan natuurlijk alleen maar als je ook een goede tuin hebt! Daarom hebben we de tuin op nummer 2 staan. Je tuin helemaal in perfecte staat te brengen is een doel op zich. Dit lijkt misschien wat minder urgent dan een dakbedekking, maar desalniettemin is het wel de bedoeling dat je ook heel erg van je woning moet kunnen genieten. Neem je tuin eens even lekker flink op de schop en doe je voordeel met onze andere blogs.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onroerend of ook wel vastgoed omvat alle vormen van grond en de daarop gebouwde constructies, inclusief woningen, commerciële gebouwen, kantoren, winkels en industriële faciliteiten. Op deze site bespreken we de verschillende aspecten van vastgoed en waarom het een belangrijke investering kan zijn.

 

 

 

 

Contactgegevens

Via info @ cuperusvastgoed.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden